Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 • Διεύθυνση: Ακρωτήρι, Σαντορίνη, Ελλάδα
 • Τηλέφωνο: (+30) 22860-85246
 • Κινητό: (+30) 6978772653 (Κρατήσεις)
 • Fax: (+30) 2286085246 (Κρατήσεις)
 • Email: blusantorini@gmail.com / info@blurooms.gr

Αποστολή Email

  Η Σαντορίνη μας

  Η Σαντορίνη (επίσημα Θήρα), είναι νησί στο νότιο Αιγαίο, περίπου 200 χλμ. νοτιοανατολικά από την ηπειρωτική Ελλάδα. Είναι το μεγαλύτερο νησί ενός μικρού, κυκλικού αρχιπελάγους που φέρει το ίδιο όνομα και είναι το υπόλοιπο μιας ηφαιστειακής καλδέρας.

  Αποτελεί το νοτιότερο από τα νησιά των Κυκλάδων, με έκταση περίπου 73 km2 και πληθυσμό περίπου 13.000 κατοίκων. Ο δήμος της Σαντορίνης περιλαμβάνει τα κατοικημένα νησιά της Σαντορίνης και της Θηρασίας και τα ακατοίκητα νησιά Νέα Καμένη, Παλαιά Καμένη, Ασπρονήσι και Χριστιάνα.

  Η Σαντορίνη είναι ουσιαστικά αυτό που παραμένει μετά από μια τεράστια ηφαιστειακή έκρηξη που κατέστρεψε τους πρώτους οικισμούς σε ένα πρώην μοναδικό νησί και δημιούργησε τη σημερινή γεωλογική καλδέρα. Μια κεντρική, ορθογώνια λιμνοθάλασσα που περιβάλλεται από απότομα βράχια σε τρεις πλευρές ενώ στη τέταρτη πλευρά, η λιμνοθάλασσα χωρίζεται από τη θάλασσα από ένα άλλο πολύ μικρότερο νησί που ονομάζεται Θηρασία. Το βάθος της καλδέρας που φτάνει τα 400 μέτρα, επιτρέπει στα πλοία  να αγκυροβολούν οπουδήποτε στον προστατευμένο κόλπο.